New student SEKE

Ny student

Är du ny student och ska läsa till civilingenjör? Då har du hittat rätt!

Varmt välkommen till oss, här har vi samlat lite information för dig som är ny på Karlstad Universitet och i SEKE! Vi hoppas att detta kommer vara användbart för dig och vi alla ser fram emot att träffa dig. Har du frågor utöver detta är du alltid välkommen att kontakta oss.

SEKE är civilingenjörernas studentförening och vi anordnar det mesta du kan tänkas behöva som student.

Under välkomnandet och nollningen kommer vi leka, skratta, festa, njuta och lära känna varandra samt Karlstad som studentstad. Nollningen är självklart inte obligatorisk men det är ett utmärkt sätt för dig som ny student att träffa nya kamrater, lära känna Karlstad och framför allt ha kul!
Vi vill att nollningsperioden skall fyllas med goda minnen för livet och skulle därför vilja poängtera att nollning inte har några inslag av förnedrande lekar eller aktiviteter. Allt som vi gör är helt frivilligt och det finns ALLTID alkoholfria alternativ. Vår främsta uppgift under nollningen är att alla nya studenter känner sig välkomna och har någon att fråga när det behövs. Om du har frågor om Välkomnandet och nollningen kan du alltid mejla till nollning@seke.se.

Om du är antagen till civilingenjörsprogrammet kan du förvänta dig att få ett nollningsbrev som dina ärade generaler har skickat till dig, detta finner du här. Du skall också få ett välkomstbrev av vår ordförande som du finner här.
Årets nollningsbibel kan du även ladda ner här

Skall du på din första sittning?

Kolla in Sexmästeriet, sittningsregler, klädkodex och sittningsnormer.
SEKES facebook
SEKE instagram