Sexmästeriet

SEKEs sexmästeri

Sexmästeriets uppgift är att göra studietiden lite festligare för oss studenter, man hinner ju faktiskt ha en del kul samtidigt som man pluggar. Vi vill även stärka sammanhållningen inom föreningen samt förenings anseende på Karlstad Universitet.

Detta genom att varje år anordna olika evenemang såsom sittningar, fester och andra roliga aktiviteter där alla sekeiter är välkomna att delta. Ibland bjuds även andra föreningar med så att vi får lära känna andra studenter.

Några av de årligen återkommande evenemang som sexmästeriet arrangerar är julbordet där vi tar fram kostymen och finklänningen och snofsar till oss så gott vi kan. I samband med denna fest genomförs även en klasskamp där varje årskurs bidrar till underhållningen med ett spex.

De svarta overallerna ska ju också användas flitigt och dessa gör sig bäst på vår overallsittning där de från första årskursen får chansen att inviga sina overaller med en riktig SEKE-fest.

Förutom dessa sittningar försöker vi även hinna med andra evenemang, med eller utan andra föreningar där vi får chansen att klä upp oss, klä ut oss eller ibland bara komma som vi är för att ha roligt i varandras gemenskap.

För att kontakta sexmästeriet, hör av dig till sexet@seke.se

Motionsphöseriet

SEKEs motionsphöseri

Motion är fruktansvärt viktigt under studietiden, att motionera gynnar inte bara din hälsa och kropp utan även dina studier. Motion gör dig pigg och du orkar fokusera mer och kan prestera bättre när du pluggar. Motionsphöseriet är den del av SEKE som hjälper dig med detta. Alla SEKE’s medlemmar är välkomna att delta i alla sorters evenemang som vi arrangerar. Detta kan t.ex. vara den mycket ärofyllda 5-kampen som går över hela studieåret eller var med och spring i SEKE’s lag i vårruset. Motionsphöseriet har också som uppgift att hjälpa till med utsparken av 5:orna och tacka dem för deras tid i SEKE.

Vi kanske inte är den mest framträdande utskottet inom SEKE, men ack så viktig, både för oss som förening, men framförallt för oss själva, som studenter.

SEKE har även en halltid i skolans idrottshall. En gång i veckan kan man komma dit och t.ex. leka lekar, spela innebandy, fotboll, volleyboll eller badminton.

Kontakta motionsphöseriet: motion@seke.se

Utbildning

SEKEs Utbildningsutskottet

Utbildningsutskottet har som uppgift att bevaka programmens kursers innehåll, kurslitteratur, hålla kontakt mellan lärare och elever samt framföra studenternas åsikter till institutionerna och nämnder om det behövs (kommittee, utbildningsrådsråd och institutionsnämnder).

Utbildningsutskottet har kontinuerlig kontakt med Kåren och utbildningsansvariga, och samarbetar också via Kåren med andra studentföreningar för att förbereda kurserna.

Ta kontakt med SEKEs utbildnings ansvarige: utbildning@seke.se

Public relations

SEKEs PR kommittee

PR-kommitteet syftar till att sköta kontakten med näringslivet samt värva sponsorer. Gruppen skall även sprida kunskap och information om föreningen och utbildningsprogrammen.

Detta gör vi genom att:

Upprätthålla ett gott samarbete med befintliga sponsorer samt aktivt värva nya till SEKE’s olika aktiviteter såsom BodaBorg-kampen, lunchföreläsningar m.m.

Marknadsföra föreningen SEKE och våra utbildningsprogram under HotSpot och andra liknande evenemang.

Hålla en god dialog med andra studentföreningar i syfte att bl.a. information nås ut om kommande event. Hålla SEKEs adressbok årligen uppdaterad.

Har du idéer kring hur vi som förening kan marknadsföra oss och hur vi kan engagera sponsorer till våra aktiviteter? Vill du skaffa kontakter med yrkeslivet och utöka ditt nätverk- Gå med oss i PR-gruppen!

kontakta oss: pr@seke.se